A Journey Through Time...

My name: M Jeffri Razali
My Fotopage: http://ambig.fotopages.com/
About me: No News Is Bad News...!
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: Alpha200
Sony
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Shafiee Ahmad
Latest entry:Firmax Beauty Magic Cream
Beauty MAGIC CREAM Firmax.... Hanya sedikit sapuan dinadi anda... Kesan serta merta.... Kegilaan wanita masa kini... Menambah keyakinan diri anda.... Utk lelaki & wanita... PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA. HUBUNGI : 013.365.8464 facebook: http://www.facebook.com/FirmaxBeautyMagicCream?ref=hl View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:Suhaila Melaka
View this Fotopage entry
ntah ler
Latest entry:Dah Pin Dah
Sila klik komen di bawah bertarikh dua puluh dua haribulan enam dua ribu sebelas View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
Mr Pizik Sahabat Alam
Latest entry:Kids.. and their creativities..
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
jeq SevenEightNine
Latest entry:Kemeriahan menyambut Syawal 1431 H di Muar,Johor
View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
Mohd Owais Abdullah
Latest entry:Burungku Burungmu jua...
View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
imyourworstGF EvEr
Latest entry:old jail old gal
View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
mizz wanda
Latest entry:LiL EmiR AdaM
My lil Boy EmIr AdaM was born on d 23rd Dec 2009 @ PPUM (University Hospital) KL..normal delivery..:) enjy d PiCS :wave: View this Fotopage entry
adam at 2 month plus
Lewesrat Pictures
Latest entry:~Memories~
Memories may crack and blur, Dust may fade their edges, But still, memories sustain us. View this Fotopage entry
Azura N Aye
Latest entry:BERCUTI DI MELAKA
Unplanned Holiday.. di rancang pada hari sabtu 13 Feb 2010.. Tarikh bertolak 14 Feb 2010. Bertolak daripada KL pada jam 8.15 pagi, masa sampai kat Melaka tak ingat sebab teruja, Masuk Tol Air Keroh, depan sikit tuh dah jem..rupenye oang nak gi Zoo Melaka. So we decided to go straight to Banda Hilir untuk cari Ship, River Cruise, Kota A Famosa ke atau apa-apa yang patutla... at last... Lets the picture show our journey.. Enjoice... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Tok Mie
Latest entry:HONEY VILLA : Destinasi penginapan terkini di Melaka
Melaka kini diiktiraf sebagai Bandaraya Warisan Dunia. Banyak destinasi menarik yang boleh anda kunjungi di Melaka. Selain dari melawat tempat-tempat bersejarah seperti Muzium Kesultanan Melayu Melaka, Muzium Belia, Bangunan Stadhuys Muzium Samudera, Menara Jam dan sebagainya. Anda juga boleh menikmati panorama Bandaraya Melaka menerusi Menara Taming Sari dan keindahan Selat Melaka di atas Eye On Malaysia. Di sini anda juga berpeluang mengunjungi beberapa destinasi menarik di Ayer Keroh seperti Zoo Mela... View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
xxx judith hough
Latest entry:what I see along the way!
View this Fotopage entry
shakirah kamarrudin
Latest entry:blackbird fly - september
2nd roll from my red blackbird fly. agak berpuas ati walaupon sprockets tak discan skali. (frust sbenarnya. huhu) lokasi - flat pekeliling, kelulut, marang, kg pasir putih enjoy da pics yah. :) View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
mech attax
Latest entry:And This Is Why I Always Love Hari Raya: Haziq
20th Sep '09 Of Haziq and his carbonated drink View this Fotopage entry
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
Sueaqmal Mohd Ramli
Latest entry:SUKAN KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI (KPDNKK)
Pada 15 Ogos 2009 di Stadium Taman Pancarona, Presint 18 Putrajaya dengan penglibatan 7 agensi KPDNKK iaitu KPDNKK (HQ), Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Maktab Kerjasama Malaysia (MKM), Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM), Perbadanan Nasional Berhad (PNB) dan Bank Rakyat. Antara Acara Sukan seperti Futsal Lelaki & Wanita, Bola Jaring, Bola Sepak, Bola Tampar dan Badminton. MyIPO menjadi Naib Juara bola sepak lelaki dan Naib Juara Futsal Wanita. Dan J... View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
Lufizo Abdullah
Latest entry:Redang Kalong
View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
onizuka tatsuya
Latest entry:Salam Terakhir di 090909
Salam Sejahtera... Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... :( Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan. Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer :-D Bolehla layari http:/... View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
abang zul
Latest entry:Lok Kawi Wildlife Park, Kota Kinabalu..
On our recent trip to KK last few weeks..we went to Lok Kawi Wildlife Park.. Darwisy was so excited to see the elephant, (he event feed the elephant) see photos below..a lot lot sof monkey, tiger, orangutan, chiver, birds and many more... but i just manage to capture some of the photos as he was so eager and i'm busy chasing him rather than enjoying the view..pheuhhhhhh... Labuan Financial Park view from the sea.. On the roof top of the ferry... Sebelum masuk kita amik gambar dulu comel... Te... View this Fotopage entry
bestnya.....
mohd azmi mohd sadikin
Latest entry:Smart Naco - IgG Plus
http://snaco-online.blogspot.com() http://snaco-online.blogspot.com(Anda akan memperolehi maklumat lanjut bagaimana untuk memperolehi pendapatan berganda di dalam perniagaan MLM bersama Smart Naco melalui SMART Success kami. Anda juga akan mempelajari rahsia bagaimana kami membina rangkaian dan meningkatkan jualan produk IGG Plus (susu awal lembu atau susu kolostrum) dan Oyster Plus) View this Fotopage entry
Liza Shereen
Latest entry:Street shot
View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Norhazwanie CM
Latest entry:Race. Rally . Research - R3 Neo Clubsports Final Race (Season 1)
Event : R3 Neo ClubSports Final Race (Season 1) Date : 13 April 2009 Venue : Sepang International Circuit, Malaysia View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Mrs Jemain Raihan
Latest entry:adeq the menace .... all about him
http://www.glitterfy.com/() ADEQ : UMMIE, UMMIE TAUK SIK SIKU ABANG MUSAYYAR (HIS COUSIN) KOTOR? translation : Ummie, Ummie tau tak siku Abang Musayyar (his cousin) kotor? UMMIE : :?: :?: :?: YAKAH? KOTOR? KENAK? translation : Ye ke? Kotor? Apasal? ADEQ : KOTOR MIE ..... RAH SEBELAH KANAN SIKUNYA .... RAH SITOK(SAMBIL NUNJUK KE ARAH SIKU KANANNYA SENDIRIK) translation : Kotor Mie, kat siku kanan dia .... kat sini (sambil menunjuk ke arah siku kanannya sendiri) UMMIE PUN PEGI LA NG... View this Fotopage entry
liyana zainuddin
Latest entry:Anugerah Juara Lagu 23
View this Fotopage entry
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Norazrine Abdul Tahar
Latest entry:we've moved
to http://azrinzfamily.blogspot.com/ View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
naqi syah
Latest entry:Schedule 2009
Jan 09 16hb - KL 17hb - KL 18hb - KL Feb 09 22hb - Ipoh,Perak March 09 08hb - Melaka View this Fotopage entry
H a r u s s
Latest entry:Christmas Markets at the Cologne Cathedral / 2009
Christmas markets at the Cologne Cathedral / Weihnachtsmarkt am Kölner Dom Model : Izuan 3 exposures tone mapped HDR. f/4.0 , 6sec, ISO 200 Salam Tahun Baru 1430 Hijrah & Salam Tahun Baru 2009 Masihi f/10.0 , 16sec, ISO 200 , again:izuan View this Fotopage entry
Kölner Dom in HDR
Md Hairizad Kamdin
Latest entry:Dhamirah & Irfan (really soon)
Coming really soon. Watch this space for more!! Md.Hairizad Kamdin Business Owner / Principal Photographer MHK STUDIO - Capturing Memorable Moments mobile: 019-3041644 (izat) email: MHKstudio@yahoo.com website: http://www.MHKstudio.com photoblog: http://BlueShades.fotopages.com ym: BlueShadesInc View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
i d a c a y a n g
Latest entry:~akma~
gambo nih aku amik masa p tengok perasmian monsoon cup kat pulau duyung... nampak cam comei jer jelingan dia tuh,,, ekekekeke... View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
Hafiz Elmy
Latest entry:Day 4 @ Dubai
Transit for about 15 hours at Dubai International Airport. Went out to Emirates Mall, Burj Al Arab and Al Ghurair Mall. So tired to travel around with that kind of weather though... After Maghrib ( we spent about 6 hours in Dubai) and dinner, went back to Airport. Struggling to get a taxi from Al Ghurair..finally Alhamdulillah managed to get one. so lucky, the taxi driver said they were demonstrating against the government to have their monthly pay rather than the current system which is based on commissio... View this Fotopage entry
yatie hassan
Latest entry:welcome to the family....baby arif
welcome to the family, my newly-born nephew...wan arif (hafiz jr) :-> born on 26 oct 2008, 6.26pm at demc, shah alam. View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
ezham hussin
Latest entry:Back To Wedding?
Simple event. Really enjoy the majlis. View this Fotopage entry
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
blue ayz
Latest entry:Change-Dreams-Freedom
CHANGE DREAMS FREEDOM View this Fotopage entry
Sunset at Singapore River
Salwa Shariff
Latest entry:Aidilfitri 1429H
at last! berjaya jugaks mommie update entry raya this year.. kepada kwn2 yg dok igt mommie malas pasal yaya nak dapat adik.. ahaks!.. salah daaa...mmg mommie teramat malas! raya this year biasa biasa jer.. x brapa nak meriah mana pung.. pasal mommie rasa kejap sgt balik kg.. kalo ikut plan mmg lama.. tp dah nak kena bukak jahit yaya day b4 raya tuh.. so, mmg lambat la sampai kg.. x sempat nak bukak posa ngan wan& atuk kat penang ngan tok kat kedah.. tapi oklah. at least dapat gaks mommie raya ju... View this Fotopage entry
Ahmad Adlan
Latest entry:Salam Lebaran
Salam Aidilfitri. Its been awhile since the last update. Its another Aidilfitri and here's some of the picture on the first day of Raya. Location: National Mosque, Kuala Lumpur Time: 8 am - 10 am Another picture was taken in my house. Our family portrait and a picture with my cousin. View this Fotopage entry
With PakLang and his family
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
yuTaka moshi
Latest entry:PUASA
selamat berpuasa kepada semua..... 8-) Hai anakku! Apabila perut penuh, nescaya tidurlah fikiran, bisulah ilmu hikmah dan duduklah (malaslah) anggota tubuh daripada beribadah. (Ahli Hikma.) View this Fotopage entry
Raudzah Arippin
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
LAMAN INI TAK AKAN DIKEMASKINI LAGI TANDA KEBENCIAN DAN KEMARAHAN YANG TIDAK TERHINGGA TERHADAP KEKEJAMAN YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN OLEH ISRAEL TERHADAP RAKYAT PALESTINE. SAYA MENYERU PADA RAKAN-RAKAN YANG MEMPUNYAI FOTOPAGES SUPAYA MELETAKKAN LOGO INI DI FOTOPAGES MASING-MASING. BOIKOT ISRAEL DAN SEGALA PRODUK-PRODUK MEREKA. View this Fotopage entry
filah ismail
Latest entry:Living Skill Learnt - IV
Photographing - Fantasia Resort, Kuantan 21 August 2008 This is one of the skills that Alliya picked up from me, her mom. All the pictures in this entry were photographed by her using our compact camera Olympus 795. Why she didn't join the group in the pool? The reason is.. just compare the colour of the water in the pool in this two photos. THEN NOW GOT THE PICTURE?? :omg_no: View this Fotopage entry
Fatin Farha Farheen Fatra
Latest entry:seorang baby bernama ameera....@ 7 months
View this Fotopage entry
noki izumi
Latest entry:to do as been asked
View this Fotopage entry
mr apex
dah lama aku x upload gambar kat FP aku ner... :-D View this Fotopage entry
q i s S
Latest entry:Enol's reception
XXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX photos by myshotswedding.com View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
k arifin hassan
Latest entry:inaz and fren
View this Fotopage entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
perliz anuar
Latest entry:Jostein Gaarder dan Orang Jakun
View this Fotopage entry
cik lan
Latest entry:Cyberpark Lotus
View this Fotopage entry
zzz zzz
Latest entry:Citrawarna 2008
View this Fotopage entry
putry ika
Latest entry:my bday
hmm,2 n 8... significant? depends,subject 2 own opinions.. 1st tyme without ayah... but we're getting by,dgn lindungan Allah SWT,inshaAllah.. :) nwayz,best sgt dpt mkn kek choc indulgence nie,nyum2x! kt ofis xleh wat pape,lunch pun xturun,bogged down ngn keje... so here's 2 me,one more yr 2 th age number! :-D life's slower these days but definitely enjoying it... 8-) View this Fotopage entry
traffic light!
sh salwa nurulhuda
Latest entry:al-fatihah buat bonda tersayang....
jumaat 9 mei 2008 11 pagi....2 hari sebelum sambutan hari ibu....bonda tengku fatimah tengku muda telah kembali ke rahmatullah....alhamdulillah hajat arwah nak abis umur dengan anak2 n pada hari jumaat allah perkenankan...alhamdulillah juga saya sempat sampai ke kampung dan berada disisi bonda tersayang di akhir2 hayatnya walaupun saya tak banyak masa menjaga arwah. sesungguhnya kita datang dari allah dan kepadanya juga kt kembali.... al fatihah..... hargailah apa yg kt ada dan bila dah tak de...hany... View this Fotopage entry
yatie manan
Latest entry:grouping
View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
Jon Joe
Latest entry:kampungku
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
4
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
Shazlin Rahiman
Latest entry:::Niagara Winter::
View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Shahrosamirah Shaharman
View this Fotopage latest entry
Ape yg ko jeling tu abu?...
m amirul amsyar m jeffri
Latest entry:Menziarahi
Gambar kubur di atas ialah kubur atuk saya yang dahulunya tinggal di Shah Alam,Selangor. Atuk saya telah kembali ke rahmatullah pada 21 Julai 2007. Pada hari Ahad lepas, ayah dan keluarga telah melawat ke kubur atuk . Ayah saya juga telah membawa sepasu bunga raya dan menanam bunga itu di kubur.Saya juga sempat mengambil sedikit gambar dengan menggunakan kamera ayah saya. View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
fariena gg
Latest entry:Nurdhiya Irdina
Dah lama benar tak upload gambo :-D ..nie pun setelah didesak byk kali..hehehe LOL LOL , maleh btul aku kan...huhuhu..so this pict tak la the latest sgt..baru la gak..dhiya dah makin besau..nak masuk 10 months dah..pejam celik pejam celik dah besau dah..so bila makin besau nie..makin ligat n tak reti dok diam :-D :-D ..macam2 benda dhiya nak cuba..so far alhamdullilah.. ;-), takde la extreme sgtt..wakaka.. :-D View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
phyruzze rosle
Latest entry:Snowboard Stuff
View this Fotopage entry
Fujiwara Takumi
Latest entry:IEEP KAHS 07
View this Fotopage entry
malu2
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
nur amira najwa m jeffri
Latest entry:Kuala Lumpur
Pada hujung minggu lepas, saya dan keluarga pergi ke Kuala Lumpur kerana emak saya ada kerja di sana. Semasa di sana kami turut melawat muzium shah alam. Saya sangat seronok. :-> :-D LOL ;-) View this Fotopage entry
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
bro fiddeen
Latest entry:U p d a t e !
Ahaks! Arinie genap 6 bulan aku dah chambering..genap 6 bulan gak aku tak update fp nih...pepun,enjoy! View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
ikin fad
Latest entry:Washington DC
View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
NuN aiNi
Latest entry:Unique Cretivity シ
View this Fotopage entry
huzalene naddia
Latest entry:Nihon In My Heart...
This is our last entry before we end our sweet journey at Nihon.. :cry: Syukur to Allah for giving us the opportunity to enjoy our honeymoon year with our lovely kids, Syira and Wazif.. :group_hug: Thank you to all our friends for your support and and not to forget for the silent reader too, :satisfied_nod: Sayonara Nihon.. :flowers: XTVT : 1. buka posa @ anwarsue hse aka farewell -waiting pics from d host 2. makan2 @ Ihara san hse aka farewell 3. jalan2 @kawanishi aka 100yen shop 4. ... View this Fotopage entry
budd redmoto
Latest entry:sudah lama tak jumpa
rindu hati padanya duhai kasih ku duhai sayang ku merindu hanya pada mu hehehe... idup lagi fotopages ni ye! :-D View this Fotopage entry
taman bendahara
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
Shaliza Kadir
Latest entry:Eventful Kerteh
My trip to Kerteh last 2 weeks was nothing short of being eventful.... But i still had fun taking pictures... View this Fotopage entry
gee atan
Latest entry:Happy Belated Birthday
Happy belated birthday to Afeera who celebrated her 8th birthday recently. View this Fotopage entry
Si ComeL Yang Comot
Latest entry:Sha Enggagement
At Desa Petaling 2pm.. View this Fotopage entry
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
s h i k i n
Latest entry:: Untitled :
View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
hasnul dan gee
Latest entry:SUDAH TUTUP!!!!!!!!!
Pindah ke http://www.2ir.blogspot.com(SINI) View this Fotopage entry
wanda rashid
Latest entry:MADHOUSE-
Hi… Salam AidilfitrI...How's Raya..? Good huh... Lame dah tak update due to busy tahap gaban and nak kena settle a lot of things. Wanda kat tempat baru sekarang….New office, new environment, new people….but the same old me….ha..ha..ha… Different entry kali ni….Nak promote satu band yg memang Wanda 8-) dah jd number 1 fan…They are good, creatives and the musics is really refreshing.. mesti korang tak pernah dengar...satu band name MADHOUSE... ABOUT MADHOUSE Formed in the middle... View this Fotopage entry
Nurfazley Mohd Yatim
Latest entry:Kisah 2 sahabat
All my official portfolio can be seen at http://www.myventurephotography.com This is a story of two friends... View this Fotopage entry
Zafri Baharuddin
Latest entry:getting the ball rolling
Dearest family and friends, Thank you for all your support in making our journey thus far very easy. It is with utmost happiness that I have chosen Sarah Khalilah, my friend of 9 years, girlfriend of 1 month, as my life partner. The risik progression was unexpectedly formal. It went well and our engagement date has been decided. We look forward to taking the next step in tightening our bonds. Post-risik pics are here: http://profmuse.fotopages.com/?entry=1052763() View this Fotopage entry
made with love
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
mama haziq
Latest entry:Haziq's Family
gambar family sempena adik@aman@paksu abis belajar :-D tak dpt pegi masa konvo haritu coz paksu ada keje kat norway. awat ler adik2 lelaki mama haziq ni tinggi2 ek...hat pompuan rendah2 aje LOL ..tak aci sungguh kebaya merah - mak ngah haziq @ angah duduk sblh mak tu pak lang haziq budak yg kontrol macho sengih kera sumbang tu..sapa lagi...haziq ar :-D View this Fotopage entry
blur ar gambar scan ni keke
idzwan idzanie baharom
Latest entry:KLFW 2006
KLFW 2006 venue : Sg. Wang Plaza res-q photogs : frycrax, krie, meredzone View this Fotopage entry
Dipz Mizdip
Latest entry:Last Day of Final Year Project
...................................... ......................................Seriously a call for celebration! Airwalking baby! Us before and after jumping. And check out some of the scary looks upclose!! WAHAHAHAH FUGLYYY! :lol_teethfull: We proceeded to Kaki 5 at Haji Lane to just chill out and smoke shesha. Weeeeee~ Wohhh dragon! :omg_no: Hidung gatal! Hehe. OK TAA! I hope they're fine wherever they're interning at. Pictures are courtesy of Zat, Siti, Ming... View this Fotopage entry
River River
Latest entry:TAIPING 2nd SYAWAL 1430
View this Fotopage entry
Au Revoir
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Shaza Azmy
Latest entry:Apa Di Harap Padi Seberang..
entahkan berisi, entahkan tidak.. Note : Bunga Pisang aka Musa acuminata Colla View this Fotopage entry
The Pengantins & The Pengapits
baba halim
World Cup Snacks - Popcorn View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
Suhaina Fitri Mokhtar
Latest entry:++I love Sunday I love Sunday I love Sunday yay!!!
Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Reeds drifting on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me.. And I'm feeling good Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom in the tree You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me... And I'm feeling good Dragonflies out in the sun You know what I mean, don't you know Butterflies all having fun You ... View this Fotopage entry
happy birthday yay!
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
iwanski hezo
Latest entry:PaNorAMa BaNdUng - TanGkuBan Parahu
Gunung Tangkuban Parahu atau Gunung Tangkuban Perahu adalah salah satu gunung berapi yang terletak di Jawa Barat, Indonesia. Sekitar 20 km ke arah utara Kota Bandung. Gunung Berapi yang berkait rapat dengan legenda Sangkuriang sangat indah untuk dilawati walaupun shooping adalah tujuan utama melancong dan melencong ke bandung... hehe... Bandung yang "dingin" kata org di sana... membuatkan 8kali ku berfikir untuk mandi.. Haha.. Pada kengkawan semua mekacih still usha2 my page.. Kak Kha... View this Fotopage entry
Wooo....KaPaL ToBanG AiR BaS GhuPoNyoo....
Zed Fotofaces
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2006.
A relaxed mind A peaceful soul A joyful spirit A healthy body A heart full of love All these are my wishes for all this 2006. Happy New Year! :-> View this Fotopage entry
Gonna miss these :s
aku akuaku
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
nur hayanee
View this Fotopage latest entry
Hetty Roze
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016