A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Apr-2010 12:00 Email | Share | Bookmark

 
 




Setelah tergendala beberapa entry, maka entry pengembaraan ke Yogyakarta kita teruskan lagi. Cuma kali ini, kita bukannya melihat tempat menarik di sana tetapi melihat pula makanan (apakah kurang menarik?) di sana pula. Biasalah, macam ada yang komen sebelum ini, tidak sah entry dalam FP ni kalau tak ada entry pasal makanan...

Mungkin bagi orang lain, masakan di sana sedap dimakan tapi bagi saya, aisey, payahlah nak makan. Mungkin sebab dah terbiasa dengan corak pemakanan di Malaysia ni yang sentiasa pedas dan sebagainya. Tapi adalah juga satu dua makanan yang boleh dikira boleh dimakan berbanding makanan yang lain. Tapi secara keseluruhannya, prefer lagi makanan Malaysia.





Bagi sesetengah orang, the real adventure about travelling ke negara lain adalah mencuba makanan mereka. Memang tidak boleh dinafikan, ini adalah betul. Tapi bagi orang yang susah nak makan selain makanan Malaysia, boleh kata payah juga tu. Lebih payah kalau perut tidak boleh menerima makanan itu. Mesti huru hara satu malam punyalah...

So sementara itu, enjoy makanan ni dulu...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net