A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Jan-2010 12:00 Email | Share | Bookmark
Edisi Tutup Kedai

 
 





Finally setelah terbengkalai sebegini lama, akhirnya habis juga entry yang Bangkok ini. Rasa macam dah lama sangat pula entry yang ini. Apapun, berjalan jalan macam ni memanglah puas. Lagi jauh lagi puas sebenarnya. Kena pula kalau macam macam cabaran ada kat sana, barulah ada adrenalin rush.

Since ini dah nak tutup kedai, maka tak payahlah nak cerita banyak banyak. Kita tunggu the next entry berjalan jalan pula...tapi ke mana pula ye...?







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net