A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Jan-2010 04:40 Email | Share | Bookmark
Land Of The White Elephant V12.0

 
 
 

Aku kembali lagi untuk mengegarkan persada FP ini setelah sekian lama terbiar dalam kesamaran FP yang tidak seberapa ini. Thanks sebab ramai yang sempat bertanya mengenai FP ini walaupun sudah agak lama tidak berusik. Kira okaylah tu sebab walaupun langsung tidak bergerak, masih ada rupanya yang setia menjenguk.

Sebenarnya bukan apa. Lama terbiar sebab macam macam faktor...antaranya keadaan tugas yang semakin sibuk sehingga jarang ada masa terluang untuk update (kalau ada pun malas)...keadaan kesihatan yang adakalanya agak tidak mengizinkan (kalau mengizinkan pun malas)...asyik leka tengok TV (kalau tak leka pun malas)...kadang tak de idea nak tulis apa (kalau ada idea pun malas). So kesimpulannya, faktor utama yang menyebabkan FP ini terbengkalai seketika adalah jelas iaitu faktor KEMALASAN. Boleh gitu...? Alah...biasalah. Sedang projek mega pun adakalanya terbengkalai, inikan pula FP yang tak berapa mega.

Kita sambung semula dengan trip to Bangkok tempohari...yang nyata dah teramat lama terbengkalai tu. Yang ini tempat mengukir dan jualan hasil ukiran di Ratchanburi. Terpegun jugalah tengok hasil tangan dia orang sebab memang cukup halus dan berseni penghasilannya. Bukan itu sahaja. Tengok harga pun cukup terpegun. Ada berapa banyak 0 da...

Sanggup tengok je...tak sanggup nak borong...View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net