A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Jul-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Happy Belated Birthday Wawa...

 
 




Kita tinggalkan sejenak Land Of The White Elephant sempena my daughter's birthday. Nur Amira Najwa turned 10 pada 17hb Julai. Dah besar rupanya anak daddy sorang ni. Anyway, happy birthday to you my dear...

Sebenarnya hairan juga kenapa kalau nak celebrate something mesti kat kedai Uncle Kenny. Dah berapa kali dah. Rasanya kena cari tempat lain la pula selepas ni. Bukannya apa...bukan kenyang pun makan ayam ni. Memanglah tak kenyang sebab saya ni bukannya suku sakat musang...





Quote:

Apa-apapun, kita layan dua lagu yang pada pengamatan saya cukup menarik, simbolik dan mendalam kata katanya. Sesiapa yang ada anak perempuan, dengarlah lagu ini dan anda pasti akan faham mengapa saya kata lagu ini cukup menarik...dan boleh bergenang air mata...










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net