A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-May-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Zoo...Zu...Atau Ju...??

 
 
 




Kita habiskan entry Zoo Melaka ini. Memang kalau trip ke zoo susah kita nak kawal diri daripada ambil gambar. Sedar tak sedar dah berpuluh yang disnap. Itupun banyak gambar yang tak berapa menjadi sebab hari dah tinggi. Kalau ke sana awal pagi sudah tentu lagi cantik gambar.

Kita yang dewasa, terutama yang kaki photo, memang ada tujuan lain nak ke zoo. Yang bebudak pula, pergi zoo bukannya nak tengok binatang sangat. Ramai yang asyik ingat nak naik tram saja. Itu yang tak bestnya kalau dah naik tram manalah ada peluang nak shoot. Mesti tercabar juga kesabaran dia orang sebab kena tunggu lama. Maklumlah, si ayah tengah dok tunggu masa yang sesuai untuk shoot gambar, yang lain pula kena tunggu si ayah habis shoot...






Zoo ni memang satu tempat exercise yang cukup bagus sebab memang akan berpeluh macam baru mandi bila dah jalan. Lebih lebih lagi dalam keadaan cuaca panas sekarang ini. Entahlah berapa kalori yang hilang tu...

Lepas ni kena plan nak ke zoo mana . Zoo Negara sudah. Zoo Johor...ish...buang masa je. Zoo Taiping kot..mesti best sebab zoo tertua di Malaysia. Tak pun Zoo Singapore...yang itu lagi happening. Tempat mungkin berlainan tapi pening kepala nak ambik gambar tetap sama...

LOCATION : Zoo Melaka


Yang Ini Bukan Enggang Gatal Birah...


Tengah Panggil Member...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net