A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-May-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Lets Go To The Ju...

 
 
 




Tetiba saja teringat lagu 'Lets Go To The Zoo' yang kat iklan KFC dedolu tu. Sekarang tak tahulah ada lagi tak lagu tu sebab dah berzaman tak tengok tv...

Bila dah tengok ramai yang upload gambar kat zoo, rasa teringin pula nak mencuba shooting kat zoo, walaupun bab ambik gambar kat zoo adalah yang paling membosankan dan mencabar. Bukan boleh main shoot je. Kena tunggu sampai ada peluang yang baik baru boleh shoot. Kalau dalam keadaan panas, memang ianya suatu yang boleh mencabar kesabaran dan keimanan...




Bangga...bangga...

Kalau dibandingkan dengan Zoo Melaka, memanglah Zoo Melaka kecik. Tapi untuk test power ambik gambar memang berbaloi. Walaupun kecil, masih meletihkan. Silap haribulan memang akan terasa macam nak tercabut kepala lutut. Tapi itulah, kalau dah minat ambil gambar, kena berjalan...kena bermandi peluh pun tidak kisah punya.

LOCATION : Zoo Melaka







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net