A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-May-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Edisi Babai

 
 





Yahoo...habis juga akhirnya entry Cambodia ni. Memang panjang giler kalau nak difikirkan. Tapi itulah, bila sudah banyak sangat gambar yang diambil, nak delete pun terasa sayang saja. So gunakanlah untuk entry entry ni semua.

Memang menarik ke sini kerana akhirnya dapat tengok juga dengan mata sendiri apa yang pernah dipelajari semasa kelas Sejarah dulu, selain dapat tengok tempat tempat yang selama ini dok tengok dalam dokumentari saja. Pengalaman itulah yang memperkayakan kehidupan...itu orang yang cakap, bukan saya...






So nak ke mana selepas ini...? Entahlah...rahsia.... Tapi sebagaimana biasa, walau ke mana sekalipun, kamera pasti akan ikut sekali dan yang pastinya, akan ada lagi entry entry yang menyusul.

Bab berjalan ni memang sudah menjadi kegemaran saya pun. Malahan semasa habis form five dulu pun dah merayau ke banyak tempat dalam negeri. Peluang melawat dan tengok tempat orang memang menjadi minat dari dulu. Cuma berbeza orang lain yang pergi bercuti kerana nak shopping atau bersantai, bagi saya pula, saya lebih suka tempat tempat seperti di Cambodia ini. Tempat tempat yang bersejarah dan banyak peninggalan. Bab shopping tu tolak tepi dulu.

Kalau ikutkan hati, Mesirlah negara yang paling hendak dilawati kerana sejarahnya yang cukup mengagumkan. Tapi tak tahulah bila nak sampai...bukan dekat wo. Kalau naik tongkang entah sampai entah tidak...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net