A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-May-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Testing 1..2..3..

 
 





Okay...okay...sebelum sesiapa berkata, baik saya mengaku yang saya ni sebenarnya memang fail bab gambar kahwin ni. Maklumlah bukan photographer kahwin. Tapi kalau bab news photo tu tak adalah sebarang masalah. Nak buat macam mana, dah terbiasa dah ambik gambar yang macam tu...

Gambar ini pun sebenarnya saja test power. Lagipun banyak sangat gambar yang diambil dan daripada dibuang macam tu, baik upload apa yang ada. Bukan selalu majlis kahwin ada VIP yang turun. Jadi bila ada VIP ada terpaksalah menghadirkan dan menyibukkan diri. Sambil tu jari pun menyibuk petik apa yang dapat...

LOCATION : Padang Temu, Melaka







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net