A Journey Through Time...
By: M Jeffri Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Apr-2009 12:00 Email | Share | Bookmark

 
 




Wow...lebih seminggu tak update FP ni rupanya. Bukannya apa, cuma sobul sikit minggu lepas di mana saban hari sampai rumah je dah pukul berapa. Bila dah letih, terasa macam tak ada mood pula nak update. Tak pe lah...malam ni boleh kasi upload sikit.

Malam ni kita rock sikit. Yang ini memang otai segala otai. Maklumlah, kalau orang bercerita pasal rock, orang mesti akan merujuk kepada Sweet Charity sebagai otainya. Yang ini adalah Rosli Mohalim, axeman atau pemain gitar utama Sweet Charity. Sentuhan dia la yang memberi 'nyawa' kepada Kamelia, Sejuta Wajah dan banyak lagi lagu lagu Sweet Charity yang masih berhantu sampai kini.

Apapun, tak payahlah cerita banyak. Kita rock terus je...


Untuk Pengemar Ibanez...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net